Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 was dynamisch en veel online.
Ik maakte nieuwe satirische video's en gaf advies bij onderzoek over Privacy. Kenniscafé 3 ging online los, vol interactie. Met Sandra van Kampen hoste ik een serie online meetings voor Stadslandbouw NL en we zijn nu kwartiermakers van het Netwerk groene reststromen in Zuid-Holland. Het grootste nieuws? Wongema!

nieuws

Toegelaten tot vakgroep goededagvoorzitters

 

logo

Onlangs is de Y-factor door een ballotage procedure gegaan, in de hoop te worden toegelaten tot de landelijke vakgroep van Goededagvoorzitters. Een selecte groep ervaren dagvoorzitters/presentatoren, die door regelmatige bijscholing en intervisie instaan voor hun kwaliteit. Daar wil ik me natuurlijk graag bij aansluiten.

Na proefdeelname aan een intervisie- en een scholingssessie was vrijdag 27 mei de dag des oordeels: een dagvoorzitter kwam naar mijn verrichtingen kijken. Zojuist kreeg ik bericht van de voorzitter: “We hebben begrepen dat je het voortreffelijk hebt gedaan, we zijn dus heel verheugd om je officieel welkom te heten.”

Vanaf nu kan ik dus met enige trots op mijn website vermelden: lid van Goededagvoorzitters.
Omdat de Y-factor graag vakwerk levert.

Bekijk alle nieuwsitems

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer