Het gaat goed met ons boek VOER – vaart maken met de voedseltransitie, dat op 1 december 2017 op de markt kwam. Honderden exemplaren vonden hun weg naar lezers, die er zeer lovend op reageren. “Wat een inspirerend boek”. “Compleet, richtinggevend, een mustread.” “Scherp geschreven en toch oplossingsgericht.” “Ik snap nu eindelijk waar de grote problemen in ons voedselsysteem over gaan, maar ook wat ik er zelf aan kan doen”. Zomaar wat opmerkingen van professionals en geïnteresseerde leken die tot onze eerste kring van lezers behoren. Ook minister Schouten van LNV vond VOER recent in de goodybag van een congres ‘Jong Leren Eten’.
Her en der worden we uitgenodigd voor presentaties. Zo bracht het boek Sandra van Kampen en mij al op de bijeenkomst ‘Flows of Food’ van de Foodcouncil MRA (7 december, Beurs van Berlage), bij de jaarvergadering van De Fruitmotor (8 december), op de Biobeurs in Zwolle (17 januari), bij de Raad voor de Integrale Duurzame Landbouw en Voeding RIDLV (15 maart), bij Dordttalk in Dordrecht (22 maart) en stonden we op 25 april in het zojuist geopende Green House in Utrecht.
Agenda: Op 12 mei zijn we te vinden tijdens het slotdebat van de serie “It’s the food, my friend” in de Rode Hoed (Amsterdam), organiseren we medio mei een avond in het Veerhuis in Varik en luisteren we op 23 juni de Bildtse Aardappelweken op in Friesland.
Ook interesse in een presentatie over ons boek? Mail dan naar youetta@yfactor.nl
BESTELLEN: De 1e druk gaat er nu hard doorheen. Bestellen kan via de boekhandel en via Bol.com