Dynamische tijden

De Y-factor maakt de stap om als universitair onderzoeksbegeleider, programmamaker en theatermaker nu ook samen te werken met social design researchers. Zij bestuderen samenwerkingstrajecten en ontwikkelen tools voor de praktijk. Tegelijkertijd zet ik de stap om zelf ook onderzoek te doen, naar netwerkopbouw in transities.
Een spannende zoektocht!

Programmamaker Embassy of Food

Wat een geweldige uitnodiging! Creatief directeur Barbara Vos van de Dutch Design Foundation heeft me gevraagd om samen met haar en zakelijk directeur Judith Vinkenvleugel mee te denken over het (partner)programma van de Embassy of Food!

We proberen een aantrekkelijk programma in elkaar te zetten waarin designers en veldorganisaties samenwerken aan het nieuwe voedselsysteem van NL.
Een creatief proces dat al is begonnen met een heel veelbelovend startschot van 50 designers en partners in de voedselketen op DDW23. Een interactief proces, toewerkend naar meetings en een presentatie en tentoonstelling op de Dutch Design Week 2024.
En ook een Community van heel verschillende mensen en visies, die samen door het jaar heen vernieuwing ontwerpt vanuit nieuwe uitgangspunten en waarden. Een aanstekelijk aantrekkelijk ontwerp in de maak…

Ik ben erg benieuwd of ik kan bijdragen aan dit designproces! Wie weet!

Bekijk alle nieuwsitems

Samenwerken met anderen

Wat een geweldige uitnodiging! Creatief directeur Barbara Vos van de Dutch Design Foundation heeft me gevraagd om samen met haar en zakelijk directeur...lees meer