Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 was dynamisch en veel online.
Ik maakte nieuwe satirische video's en gaf advies bij onderzoek over Privacy. Kenniscafé 3 ging online los, vol interactie. Met Sandra van Kampen hoste ik een serie online meetings voor Stadslandbouw NL en we zijn nu kwartiermakers van het Netwerk groene reststromen in Zuid-Holland. Het grootste nieuws? Wongema!

nieuws

Interviews kunstenaars en video Sophies

Een mooie nieuwe klus! Sinds een jaar ik bij Sophies Kunstprojecten een atelier in het Concordia-gebouw in Utrecht. Dat liep toch al snel in de gaten. De directeur vroeg mij meteen om kunstenaars te interviewen voor het 30-jarige jubileum van Sophies. Heel eervol natuurlijk. En leuk, want zo heb ik reden om bij een heel reeksje interessante kunstenaars in Utrecht langs te gaan en hen het hemd van het lijf te vragen. Eens kijken waar dat me nu weer brengt.
concordia

Daarnaast ben ik meteen gevraagd iets over mijzelf en mijn werk te vertellen op een video, geschoten door Juriën van Convoi films. In twee minuten probeerde ik zo snel mogelijk op te sommen wat ik allemaal deed. Juriën vond het allemaal prachtig en bleef onvermoeibaar filmen, met een heel leuk resultaat; is te zien op de website van Sophies Kunstprojecten.

 

Bekijk alle nieuwsitems

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer