Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 was dynamisch en veel online.
Ik maakte nieuwe satirische video's en gaf advies bij onderzoek over Privacy. Kenniscafé 3 ging online los, vol interactie. Met Sandra van Kampen hoste ik een serie online meetings voor Stadslandbouw NL en we zijn nu kwartiermakers van het Netwerk groene reststromen in Zuid-Holland. Het grootste nieuws? Wongema!

nieuws

Inspiratiemiddag voedseldeskundigen

 

12628540_958570437567712_8378209059871149225_oEind januari 2016 nodigde ‘De Schaal van Kampen‘ een selecte groep voedseldeskundigen uit op fort ‘Werk aan het Spoel’ voor een inspirerende middag.

Ik hielp met het opzetten van de bijeenkomst en begeleidde de dag. We vroegen de deelnemers onder andere om ieder hun favoriete ingrediënt mee te nemen en dat te pitchen. De smartphones gingen die dag uit en we liepen een flink stuk langs de rivier. Daar speelde ik nog een kleine act over toekomstplannen, zo aan het begin van het jaar.
Het werd een prachtige dag met een groep bijzondere mensen. Vol vruchtbare ontmoetingen. Al snel opperden de deelnemers of dit misschien jaarlijkse traditie zou kunnen worden… Wie weet.

 

Bekijk alle nieuwsitems

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer