Het is nooit stil bij de Y-factor

2021 pakt door. Met Sandra van Kampen rond ik een half jaar af als kwartiermaker van het Netwerk groene reststromen in Zuid-Holland. Met Stadslandbouw NL zetten we meeting over Commons op en er is een meeting over Bodemverbetering in de maak. Nieuw Wongema krijgt intussen steeds meer vorm en gaat langzaam open!

nieuws

Adviseur, programmeur en moderator bij kenniscentrum ACCEZ

Kennis & samenleving. Kunst & samenleving. Kennis & kunst. De Y-factor houdt van deze uitdagende combinaties en dito projecten.
Kan het nog mooier? Jawel! Heel soms lukt het om nog een stap verder te gaan en  een unieke combinatie van Kennis & Kunst & Samenleving. Dat is precies waarvoor ACCEZ, het circulaire kennisprogramma van Zuid-Holland mij heeft benaderd. We willen niet alleen mooie onderzoeken rond circulaire economie opzetten, maar deze ook mede via kunst en creatieve werkvormen overbrengen. Bovendien willen we aanstekelijk creatief naar buiten treden. Innovatie vereist immers een open mind en gedreven experimenten. We gaan het dus maar eens proberen samen, om vanaf het begin kunst en creativiteit te combineren bij dit maatschappelijk relevante kennisprogramma. Mooi werk, waarbij ik de komende maanden graag samenwerk met verschillende onderzoekers, beleidsmakers én kunstenaars uit Zuid-Holland.

 

 

00

 

Bekijk alle nieuwsitems
DSC_8114

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer
20171207174044_VOER_presentatie__7___Small_