Dynamische tijden

Een nieuw jaar, waarin de Y-factor de stap maakt om als denker, programmamaker en theaterdier samen te werken met designers. Waar de designers nu ook samenwerkingen ondersteunen om de toekomst te verbeelden en tot die gedeelde ambitie te komen, kan ik op inhoud en dynamiek organisaties laten aanhaken.
Het begin van een spannende zoektocht!

nieuws

Adviseur & programmamaker bij circulair kenniscentrum ACCEZ

Kennis & samenleving. Kunst & samenleving. Kennis & kunst. De Y-factor houdt van deze uitdagende combinaties en dito projecten.
Kan het nog mooier? Jawel! Heel soms lukt het om nog een stap verder te gaan en  een unieke combinatie van Kennis & Kunst & Samenleving. Dat is precies waarvoor ACCEZ, het circulaire kennisprogramma van Zuid-Holland mij heeft benaderd. We willen niet alleen mooie onderzoeken rond circulaire economie opzetten, maar deze ook mede via kunst en creatieve werkvormen overbrengen. Bovendien willen we aanstekelijk creatief naar buiten treden. Innovatie vereist immers een open mind en gedreven experimenten. We gaan het dus maar eens proberen samen, om vanaf het begin kunst en creativiteit te combineren bij dit maatschappelijk relevante kennisprogramma. Mooi werk, waarbij ik de komende maanden graag samenwerk met verschillende onderzoekers, beleidsmakers én kunstenaars uit Zuid-Holland.

 

 

00

 

Bekijk alle nieuwsitems

Samenwerken met anderen

Kennis & samenleving. Kunst & samenleving. Kennis & kunst. De Y-factor houdt van deze uitdagende combinaties en dito projecten. Kan het no...lees meer