Het is nooit stil bij de Y-factor

Wow, wat een dynamisch jaar!
Met Sandra van Kampen zette ik in 9 maanden online het Netwerk groene reststromen in Zuid-Holland op. Ruim 150 organisaties sloten zich aan. Wij ondersteunden met een interactieve online meetings. Ook hostten we een serie online meetings voor Stadslandbouw NL. En ik werd herbergier in NW Groningen!

nieuws

Coöperatie Ruimte op Nieuw Wongema

Wat een spannend nieuws! Ik word herbergier/projectleider van Nieuw Wongema in NW Groningen.

Unknown-1

Vlak achter de waddendijk, in het kleine dorpje Hornhuizen, ligt Wongema. Een plek waar denkers, makers, doeners en praters elkaar ontmoeten. Ruimte voor groepen, ruimte voor het dorp, ruimte voor aanwaaiers in de zomer als we gewoon als pension open zijn. Er worden podcasts gemaakt, kunststudenten gaan het veld in (letterlijk), boeren uit de streek leveren tegen een faire prijs en buiten speelt regelmatig een bandje op het plein. Op de kerktoren tegenover heb je het mooiste uitzicht over het Hogeland en zie je Schiermonnikoog liggen.

Unknown

Met mede-herbergiers Wilbert van de Kamp, Astrid Kaag en Sandra van Kampen maken we het een plek voor wereldverbeteraars. Kijk maar op www.nieuwwongema.nl

Eens kijken of we Nieuw Wongema nieuw leven in kunnen blazen. De oude rommel -die is uitgegroeid tot een berg- kunnen opruimen, alles even strak in de verf kunnen zetten, nieuwe netwerken aanboren en nieuwe inhoud kunnen toevoegen: toegankelijker, duurzamer en meer contact tussen de verschillende gebruikers. Het verdient wel een doorstart. En daar gaan wij ons een tijd onbezoldigd voor inzetten.

PS We combineren dit avontuur nog even met onze andere projecten en reizen gewoon op en neer.

Bekijk alle nieuwsitems

Samenwerken met anderen

Wat een spannend nieuws! Ik word herbergier/projectleider van Nieuw Wongema in NW Groningen. Vlak achter de waddendijk, in het kleine dorpje Hornhuize...lees meer