Het is nooit stil bij de Y-factor

Wow, wat een dynamisch half jaar!
Met Sandra van Kampen zette ik in 8 maanden tijd online het Netwerk groene reststromen in Zuid-Holland op. Ruim 150 organisaties sloten zich aan en werkten actief samen. Wij ondersteunden met een interactieve online meetings. Ook hosten we een serie online meetings voor Stadlandbouw NL. En ik werd herbergier!

nieuws

Coöperatie Ruimte op Nieuw Wongema

Wat een geweldig nieuws! Ik word herbergier.

Unknown-1

Vlak achter de waddendijk, in Noord-West Groningen ligt Wongema. Een plak waar denkers, makers, doeners en praters elkaar ontmoeten. Ruimte voor groepen, ruimte voor het dorp, ruimte voor aanwaaiers in de zomer als we gewoon als pension open zijn. Er worden podcasts gemaakt, kunststudenten gaan het veld in (letterlijk), boeren uit de streek leveren tegen een faire prijs en buiten speelt regelmatig een bandje op het plein. Op de kerktoren tegenover heb je het mooiste uitzicht over het Hogeland en zie je Schiermonnikoog liggen.

Unknown

Met mede-herbergiers Wilbert van de Kamp, Astrid Kaag en Sandra van Kampen maken we het een plek voor wereldverbeteraars. Kijk maar op www.wongema.nl. Binnenkort lanceren we onze nieuwe website en vanaf dan heten we – naar goed Gronings gebruik- ook Nieuw Wongema.

Een droom komt uit.

PS We combineren dit avontuur nog even met onze andere projecten en reizen gewoon op en neer.

Bekijk alle nieuwsitems

Samenwerken met anderen

Wat een geweldig nieuws! Ik word herbergier. Vlak achter de waddendijk, in Noord-West Groningen ligt Wongema. Een plak waar denkers, makers, doeners e...lees meer