Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 was dynamisch en veel online.
Ik maakte nieuwe satirische video's en gaf advies bij onderzoek over Privacy. Kenniscafé 3 ging online los, vol interactie. Met Sandra van Kampen hoste ik een serie online meetings voor Stadslandbouw NL en we zijn nu kwartiermakers van het Netwerk groene reststromen in Zuid-Holland. Het grootste nieuws? Wongema!

nieuws

Project duurzaam voedsel

Het moest er natuurlijk eens van komen, onze samenwerking. We zetten immers al tientallen jaren allebei projecten op die inspireren en verbinden op inhoud. De inspiratiedag die we samen in januari organiseerden, smaakte naar meer! Met trots kan ik nu melden dat de Y-factor met ‘de Schaal van Kampen’ de komende maanden samenwerkt aan een project rond duurzaam voedsel.

En dan gaat het hard natuurlijk. We begonnen bij boek.. zullen we ook vlog? Misschien een stoere bus … eDSVK logo+payoff_lowres[2][20]n wat bijzondere bijeenkomsten?

Drukwerk

 

 

 

 

Binnenkort gaan we van start en kunnen jullie ons volgen. Misschien zelfs aanhaken…

Nieuwsgierig? Kijk vanaf begin juni op De Schaal van Kampen.

Bekijk alle nieuwsitems

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer