Dynamische tijden

De laatste tijd werkte ik veel met De Schaal van Kampen.
We hebben online het 'Netwerk groene reststromen Zuid-Holland' opgezet. Ruim 150 organisaties sloten zich aan. Ook hostten we een serie online meetings voor RVO en Stadslandbouw NL. En ik was een jaar kwartiermaker van werkpension Wongema in NW Groningen. Dat kon wel een doorstart gebruiken.

nieuws

Een atelier in Arnhem

Een wens is uitgekomen; ik heb een nieuwe werkplek in Arnhem. Midden in een park, het oude KEMA-terrein, bovenin in gebouw vol kunstenaars. Eindelijk – na coronajaren vol online meetings en werkweken van 100 uur in Groningen – weer tijd en ruimte om ook aan mijn creatieve werk toe te komen! Zojuist ben ik gestart met een parttime opleiding fotografie.

Niet alleen kan ik hier nieuw cabaret maken en fijne plannen voor projecten smeden, ook ben ik nu steeds serieuzer bezig met fotografie. Binnenkort start ik het vervolg van de basisopleiding die ik eerder deed: de jaaropleiding tot professioneel fotograaf. Rare foto’s maak ik, veel buiten, van wat een docente noemde ‘verborgen choreografieën’. Van mensen in de door henzelf vormgegeven ‘ruimtelijke ordening’. Of foto’s van wat we natuur noemen. Landschappen met lange lijnen, bomen door een natte ruit op de plaat gezet. Een serie reclame ijsjes voor winkels.

Het is er licht en mooi. Op de gang nog drie fotografen, op het dak een modepop gehuld in wit materiaal dat moet gaan reageren op de weersomstandigheden. De Y-factor heeft weer een nieuw avontuur.

Bekijk alle nieuwsitems

Samenwerken met anderen

Een wens is uitgekomen; ik heb een nieuwe werkplek in Arnhem. Midden in een park, het oude KEMA-terrein, bovenin in gebouw vol kunstenaars. Eindelijk ...lees meer