Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 is dynamisch, vol samenwerking.
Zo maak ik nieuwe satirische video's en geef ik advies bij een onderzoek over Privacy. Kenniscafé nr 3 komt eraan, online, vol interactie en kunst. We gaan nu van wetenschap naar praktijk én weer terug! Met Sandra van Kampen host ik een serie online meetings over Stadslandbouw, vanuit Arnhem. Fijn werk!

nieuws

Tien dagen Oerol

Vanaf vrijdag 10 juni tot en met zondag 19 juni ben ik als recensent op Oerol. Samen met Mieke Kreunen bekijk ik ongeveer 25 theatervoorstellingen. Buiten. Vol op de wind. Of in een boerenschuur, als het meezit. Van Via Berlin naar het RO theater, van Crashtest Ibsen naar Sharon Fridman. En natuurlijk ook langs de drie jonge talenten van het AtelierIMG_20160609_152553 2016. Tien dagen genieten van kunst en van creatieve mensen. En tien dagen daarover schrijven. Met mooie zinnetjes, als het lukt. Als ik ’s ochtends dan drie recensies heb geschreven, ga ik gewoon weer naar twee voorstellingen. Totdat het volgende week zondag is en ik als laatste naar de muziekvoorstelling van Nynke Laverman ga. Friese fado over de liefde.

Wil je ons volgen? Kijk dan op www.cultuurpodiumonline.nl

 

Bekijk alle nieuwsitems
DSC_8114

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer
20171207174044_VOER_presentatie__7___Small_