Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 is dynamisch, vol samenwerking.
Zo maak ik nieuwe satirische video's en geef ik advies bij een onderzoek over Privacy. Kenniscafé nr 3 komt eraan, online, vol interactie en kunst. We gaan nu van wetenschap naar praktijk én weer terug! Met Sandra van Kampen host ik een serie online meetings over Stadslandbouw, vanuit Arnhem. Fijn werk!

nieuws

Voorzitter Werk aan het Spoel

 

Overzicht_680pixels_ROB6932RL

Vanaf begin 2016 mag ik mijzelf voorzitter van Werk aan het Spoel noemen. Werk aan het Spoel maakt onderdeel uit van de Hollandse Waterlinie en is een stijlvolle locatie en bruisende ontmoetingsplek aan de Lek met biologische horeca, twee kunstenaarsateliers, een openluchttheater, diverse festivals, duurzame markten en vergader- en feestgelegenheid.

images-1Als voorzitter ben ik onder andere verantwoordelijk voor de strategie en positionering, de programmering van publieksactiviteiten, de aansturing van de vrijwilligersorganisatie en de vertegenwoordiging in/samenwerking met het externe netwerk.

Waarschijnlijk wordt de Hollandse Waterlinie de komende jaren door UNESCO  als Werelderfgoed erkend. We verwachten dan nog meer belangstelling.

 

Unknown

U kunt ook een ruimte huren op Werk aan het Spoel. De Genieloods (witte huis op de foto) is een fijne locatie voor een klein optreden, een teamdag of een overleg, voor groepen tot ongeveer dertig personen. Werk aan het Spoel is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer: vanuit Utrecht en Den Bosch bent u binnen een half uur in Culemborg.

 

U kunt eventueel ook de buitenlocatie huren, voor een trouwerij bijvoorbeeld. De (biologische) catering is in handen van de Veldkeuken. Mail mij even als u interesse heeft.

 

Bekijk alle nieuwsitems
DSC_8114

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer
20171207174044_VOER_presentatie__7___Small_