Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 is dynamisch en veel online.
Ik maak nieuwe satirische video's en geef advies bij onderzoek over Privacy. Kenniscafé nr 3 ging online los, vol interactie. Van wetenschap naar praktijk én weer terug! Met Sandra van Kampen hoste ik een serie online meetings voor Stadslandbouw Nl en we zijn kwartiermakers in Zuid-Holland. Fijn werk!

nieuws

Programmeren in de Stingerbol

Sinds we op de oude kazerneterreinen in Ede wonen, ligt ie om de hoek: De Stingerbol. Vroeger oefenden militairen hierin met schouder-afweergeschut, nu heeft creatief ondernemer Daan Overeem er tijdelijk de hand op weten te leggen. De bedoeling is om er een ‘Bol van Betekenis’ van te maken, als voorloper op het Worldfoodcentre, waarin een programma0 rond voedsel, interactie en kunst zich ontvouwt.

We vonden elkaar al snel: komende maanden programmeert de Y-factor in samenwerking met de Schaal van Kampen (samen binnenkort Stichting Ph13) een kleine reeks bijeenkomsten onder de titel: In your bubble.
Daarbij werken we samen met video en geluidskunstenaars en zetten we vol in op interactie. Meer nieuws volgt snel!

 

Bekijk alle nieuwsitems
DSC_8114

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer
20171207174044_VOER_presentatie__7___Small_