Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 is dynamisch, vol samenwerking.
Zo maak ik nieuwe satirische video's en geef ik advies bij een onderzoek over Privacy. Kenniscafé nr 3 komt eraan, online, vol interactie en kunst. We gaan nu van wetenschap naar praktijk én weer terug! Met Sandra van Kampen host ik een serie online meetings over Stadslandbouw, vanuit Arnhem. Fijn werk!

nieuws

Programmeren in de Stingerbol

Sinds we op de oude kazerneterreinen in Ede wonen, ligt ie om de hoek: De Stingerbol. Vroeger oefenden militairen hierin met schouder-afweergeschut, nu heeft creatief ondernemer Daan Overeem er tijdelijk de hand op weten te leggen. De bedoeling is om er een ‘Bol van Betekenis’ van te maken, als voorloper op het Worldfoodcentre, waarin een programma0 rond voedsel, interactie en kunst zich ontvouwt.

We vonden elkaar al snel: komende maanden programmeert de Y-factor in samenwerking met de Schaal van Kampen (samen binnenkort Stichting Ph13) een kleine reeks bijeenkomsten onder de titel: In your bubble.
Daarbij werken we samen met video en geluidskunstenaars en zetten we vol in op interactie. Meer nieuws volgt snel!

 

Bekijk alle nieuwsitems
DSC_8114

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer
20171207174044_VOER_presentatie__7___Small_