Het is nooit stil bij de Y-factor

Ons boek 'VOER - vaart maken met de voedseltransitie' is net uit. We geven nu presentaties en workshops.
Af en toe ben ik dagvoorzitter op non-profit bijeenkomsten en ik maak satirische filmpjes en nieuw cabaret: 'Natuur is als wij er niet zijn'. Verder begeleid ik voor de UU en NWO/TIA wetenschappers bij maatschappelijk relevant onderzoek.

nieuws

Interviews kunstenaars en video Sophies

Een mooie nieuwe klus! Sinds een jaar ik bij Sophies Kunstprojecten een atelier in het Concordia-gebouw in Utrecht. Dat liep toch al snel in de gaten. De directeur vroeg mij meteen om kunstenaars te interviewen voor het 30-jarige jubileum van Sophies. Heel eervol natuurlijk. En leuk, want zo heb ik reden om bij een heel reeksje interessante kunstenaars in Utrecht langs te gaan en hen het hemd van het lijf te vragen. Eens kijken waar dat me nu weer brengt.
concordia

Daarnaast ben ik meteen gevraagd iets over mijzelf en mijn werk te vertellen op een video, geschoten door Juriën van Convoi films. In twee minuten probeerde ik zo snel mogelijk op te sommen wat ik allemaal deed. Juriën vond het allemaal prachtig en bleef onvermoeibaar filmen, met een heel leuk resultaat; is te zien op de website van Sophies Kunstprojecten.

 

Bekijk alle nieuwsitems
DSC_8114

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer
20171207174044_VOER_presentatie__7___Small_