Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 is dynamisch, vol samenwerking.
Zo maak ik nieuwe satirische video's en geef ik advies bij een onderzoek over Privacy. Kenniscafé nr 3 komt eraan, online, vol interactie en kunst. We gaan nu van wetenschap naar praktijk én weer terug! Met Sandra van Kampen host ik een serie online meetings over Stadslandbouw, vanuit Arnhem. Fijn werk!

nieuws

Kunstinstallatie ‘IJsgevangene.’

De Y-factor werkt met (P)Art Productions mee aan de totstandkoming van ‘IJsgevangene’, een kunstinstallatie waarin fotografie, soundscape en taal samenwerken. De installatie neemt de kijker op, maakt hem of haar deel ervan, door de panelen met fotografie nog vaag zichtbaar voor buitenstaanders. Van binnenuit zijn de buitenstaanders ook te ontwaren. Letterlijk: inclusie en exclusie. Met dit kunstwerk roepen de makers vragen op: ‘Waarom praten we niet meer, waarom keren we ons af, is ons hart bevroren?

De gebruikte techniek sluit aan bij het thema: de fotopanelen zijn geproduceerd via het invriezen van polaroidopnames.

(eerste model)
IMG_5465Een actueel kunstwerk dat raakt; natuurlijk doet de Y-factor daar graag aan mee! Half mei starten we een crowdfundingactie en vanaf de zomer is het kunstwerk op diverse locaties te bewonderen en ervaren.

Heeft u ook interesse om deze installatie tentoon te stellen? Mail of bel me.

 

Bekijk alle nieuwsitems
DSC_8114

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer
20171207174044_VOER_presentatie__7___Small_