Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 is dynamisch, vol samenwerking.
Zo maak ik nieuwe satirische video's en geef ik advies bij een onderzoek over Privacy. Kenniscafé nr 3 komt eraan, online, vol interactie en kunst. We gaan nu van wetenschap naar praktijk én weer terug! Met Sandra van Kampen host ik een serie online meetings over Stadslandbouw, vanuit Arnhem. Fijn werk!

nieuws

training Presentatievaardigheden

Regelmatig vraagt iemand hoe ik dat toch doe, zo’n mooie speech of pakkende presentatie. Antwoord: oefenen. Natuurlijk, de een heeft meer talent dan de ander, maar vrijwel iedereen is in staat na een korte training een heel aardige presentatie te verzorgen. Een bedrijfspresentatie, een korte lezing of een mooie speech. Ik leer cursisten de basis: staan voor een groep, wat wil je vertellen en hoe breng je dat over. Daarbij verstevigen we de vaardigheden die je al in huis hebt en leer je dealen met je valkuilen.

Op aanvraag coacht de Y-factor ook individueel voor een presentatie. In een paar uur leer ik u meer ontspannen voor een groep te staan, een verhaal te houden met richting en contact te maken met de toehoorders.

 

 

Bekijk alle nieuwsitems
DSC_8114

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer
20171207174044_VOER_presentatie__7___Small_