Het is nooit stil bij de Y-factor

2020 is dynamisch, vol samenwerking.
Zo maak ik nieuwe satirische video's en geef ik advies bij een onderzoek over Privacy. Kenniscafé nr 3 komt eraan, online, vol interactie en kunst. We gaan nu van wetenschap naar praktijk én weer terug! Met Sandra van Kampen host ik een serie online meetings over Stadslandbouw, vanuit Arnhem. Fijn werk!

nieuws

Project duurzaam voedsel

Het moest er natuurlijk eens van komen, onze samenwerking. We zetten immers al tientallen jaren allebei projecten op die inspireren en verbinden op inhoud. De inspiratiedag die we samen in januari organiseerden, smaakte naar meer! Met trots kan ik nu melden dat de Y-factor met ‘de Schaal van Kampen’ de komende maanden samenwerkt aan een project rond duurzaam voedsel.

En dan gaat het hard natuurlijk. We begonnen bij boek.. zullen we ook vlog? Misschien een stoere bus … eDSVK logo+payoff_lowres[2][20]n wat bijzondere bijeenkomsten?

Drukwerk

 

 

 

 

Binnenkort gaan we van start en kunnen jullie ons volgen. Misschien zelfs aanhaken…

Nieuwsgierig? Kijk vanaf begin juni op De Schaal van Kampen.

Bekijk alle nieuwsitems
DSC_8114

interviews met toponderzoekers

Voor de Universiteit Utrecht interviewde ik 27 topwetenschapppers die een miljoenentoekenning van de European Research Counsil (ERC) kregen. Grensverl...lees meer
20171207174044_VOER_presentatie__7___Small_